Auto Group Nordvest

Energisk Automekaniker søges til Volkswagen og Audi Servicepartner Herning

Vil du være vores nye automekaniker?

Ved Volkswagen og Audi Servicepartner har vi travlt. Med to af landets stærkeste bilmærker og nogle rigtig dygtige medarbejdere ser vi ind i en rigtig lys fremtid, hvor pilen kun peger en vej og det er fremad.

Da en af vores dygtige mekanikere har fået andre opgaver internt i butikken, søger vi i den forbindelse en ny kollega til vores mekaniske team.

Din profil

Vigtigst af alt er, at du har en udpræget kvalitetssans og arbejder struktureret, disciplineret og kan arbejde i et til tider hektisk miljø, hvor teamsamarbejde går forud for alt andet. Du er den type, som lige giver den en ekstra skalle og har lyst til at gøre en forskel for de kunder, som besøger os. Du er nemlig ambitiøs på både dine egne, Volkswagen og Audi Servicepartner Hernings vegne, så både du og kunderne får en succesoplevelse. 

Det vil være en fordel, hvis du kan sætte kryds ved nedenstående:

 • Er udannet automekaniker
 • Kendskab til VW, Audi, ŠKODA eller SEAT er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, og tilbyder løbende uddannelse. Blandt andet indenfor el- og hybridbiler
 • Er fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver samt at yde en ekstra indsats i travle perioder
 • Er serviceminded, ansvarsfuld og kvalitetsbevidst
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Er fagligt kompetent
 • Arbejder med kunden i fokus
 • Besidder minimum gyldigt kørekort B
 • Er god til arbejde selvstændigt og i et team
 • Kan holde hovedet koldt, også når det går stærkt
 • Brænder for god kvalitet og har faglig stolthed med på jobbet hver dag
Vi tilbyder:

Mulighed for at arbejde med to af Danmarks stærkeste brands. Du bliver en vigtig del af vores mekaniske team på en travl og nytænkende arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde i et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt topprofessionelle kolleger, der sætter en ære i at levere kvalitet både over for kunderne og for dig. Vi tilbyder naturligvis en løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring samt overenskomst.

Arbejdstid er Man-Fre mellem kl.07.30-16.00.

Om os

Volkswagen og Audi Servicepartner Herning er beliggende på Tjelevej 14-20, 7400 Herning og er en del af Auto Group Nordvest. Auto Group Nordvest er autoriseret forhandler af Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Elbiler, ŠKODA, SEAT og Audi Servicepartner. Virksomheden er certificeret efter fabrikkernes kvalitetsstandarder, og såvel reparationskvalitet som salgs- og serviceprocesser testes og evalueres løbende for at sikre et ensartet højt kvalitetsniveau til gavn for de mange loyale kunder. Virksomheden er inde i en stabil positiv udvikling og beskæftiger for tiden godt 55 medarbejdere på Tjelevej 14-20 og Hvidkildevej 5 i Herning.     Hos Auto Group Nordvest har vi en åben og fordomsfri kultur, hvor den enkelte får mulighed for at udnytte og udvikle sine kompetencer bedst muligt – Vi foretager hvert år massive investeringer i efteruddannelse for alle vores medarbejdere.

Vi tilstræber altid at ansætte den kandidat, som ud fra en helhedsbetragtning er den bedst egnede til det pågældende job – uden hensyntagen til køn, alder eller oprindelse.

Lyder det som noget for dig?

Kan du se dig selv i denne stilling så skynd dig at sende din ansøgning til pesva@vw-herning.dk, mærket ”Automekaniker”. Vi indkalder løbende til samtaler. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Peder Svalgaard på telefon 9726 8777.

 Vi glæder os til at høre fra dig.